ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργισμένοι οπαδοί της Ομόνοιας προκάλεσαν ζημιές σε οχήματα ποδοσφαιριστών

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Ζημιές σε αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας τα οποία ήταν σταθμευμένα στο Ηλίας Πούλλος, προκάλεσαν οργισμένοι οπαδοί της ομάδας μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 5-0.

Οι οπαδοί μετά το αποτέλεσμα του αγώνα, μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο και προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα εκεί.

Προς το παρόν κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει προβεί σε καταγγελία.

Η Θύρα 9 τοποθετείται για τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο «Ηλίας Πούλος»

Αδυνατούμε να σκεφτούμε με καθαρό μυαλό και δεν θέλουμε κι’ όλας, γραμμένες τις έχουμε τις αναλύσεις αυτή την στιγμη και ούτε έχουμε την διάθεση να κάνουμε τις δικές μας.

Εμείς ένα πράμα ξέρουμε όταν χρειάζεστε τον κόσμο τρέχετε από πίσω του, χθές το βράδυ όμως σαν τις «κότες» κρυβόσασταν δεξία και αριστερά για να τον αποφύγετε. Είχατε το θράσος αντι να ρθείτε στο Πούλλος να αντιμετωπίσετε τον κόσμο να στήσετε ολόκληρο σκηνικό με τους αστυνομικούς και να πάτε στα σπίτια σας με τα ταξί. Τόσο βιαστικοί είσασταν που αφήσατε 3 παίκτες πίσω αδιαφορώντας για εκείνους την ώρα που εσείς νομίζατε πως την γλυτώσατε.

Δυστυχώς όμως για εσάς όσους αστυνομικούς και να κινητοποιήσετε, όσο και αν κρυφτείτε τον ΛΑΟ θα τον αντιμετωπίσετε, θέλετε δεν θέλετε. Θα τα πούμε...

Υ.Γ – Όταν μέσα σε μισή ώρα μπορούν να μαζευτούν πέραν των 200 ατόμων που παρόλη την πίκρα τους για την ομάδα παρατούν τα πάντα για να ασχοληθούν ακόμα μια φορά με την πάρτη της, σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πεθάνει και δεν θα πεθάνει. ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X