ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΟΠΑΠ: Πάντοτε πληρούσαμε όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μας

"Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τοποθετήσεις του Υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου"

Η ΟΠΑΠ (Κύπρου) ΛΙΜΙΤΕΔ, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι πάντοτε πληρούσε και πληροί όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις της προς την Κυπριακή Δημοκρατία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τοποθετήσεις του Υπουργείου Οικονομικών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

«Η παρουσία της ΟΠΑΠ στην Κύπρο χρονολογείται από το 1969 και η όλη λειτουργία της διέπεται από Διακρατική Συμφωνία. Η τελευταία τροποποίηση Διακρατικής έγινε το 2003 και βάσει αυτής αποδίδονται μέχρι και σήμερα τα προβλεπόμενα ποσά προς την Κυπριακή Δημοκρατία. Η όποια αλλαγή στη μετοχική σύνθεση της Εταιρείας, ουδόλως επηρέασε την τήρηση των προνοιών της Διακρατικής Συμφωνίας», αναφέρεται.

Όπως αναφέρει για όσα λέγονται, υπάρχουν απαντήσεις που προκύπτουν από πραγματικά γεγονότα και στοιχεία.
«Η ΟΠΑΠ, όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει, είναι έτοιμη να θέσει τις τεκμηριωμένες θέσεις της ενώπιον του Κοινοβουλίου, ή οποιουδήποτε άλλου θεσμικού οργάνου, όταν και εφόσον κληθεί, ώστε να διορθώσει λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί», προσθέτει.

Η ΟΠΑΠ, αναφέρει ακόμα ότι μελετά με τους νομικούς της συμβούλους τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν υπό το φως της παραπληροφόρησης και των λανθασμένων εντυπώσεων που καλλιεργούνται από κρατικούς και μη αξιωματούχους.
«Με απόλυτο σεβασμό προς τους θεσμούς και τις Αρχές της Δημοκρατίας, η Εταιρεία διαφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της. Ως μια μεγάλη επένδυση με πολυεθνική σύνθεση μετόχων, δεν πρόκειται να ανεχθεί τη συνέχιση της δυσφημιστικής εκστρατείας και τη συντήρηση εχθρικού κλίματος σε βάρος της», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X