ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Oπαδοί της Ομόνοιας επιτέθηκαν σε τρεις επιτηρητές του Σταδίου στην Πάφο

Επίθεση δέχθηκαν χθες βράδυ οι από μερίδα οπαδών  

Υπόθεση οχλαγωγίας που σημειώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο, λίγο πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ FC και ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 6.45μ.μ, χθες, μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας επιτέθηκαν στους επιτηρητές εισόδου του Σταδίου και προσπάθησαν να βοηθήσουν άλλους οπαδούς της ομάδας τους να εισέλθουν παράνομα στο Στάδιο χωρίς να υποβληθούν σε νόμιμο έλεγχο από τους επιτηρητές της εισόδου.

Η επίθεση στους επιτηρητές του Σταδίου καθώς και η παράνομη είσοδος των πιο πάνω οπαδών αποτράπηκε από την άμεση επέμβαση Αντιοχλαγωγικής ομάδας της Αστυνομίας που βρισκόταν στο Στάδιο για Αστυνόμευση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Για την καταστολή της οχλαγωγίας έγινε χρήση ατομικών δακρυγόνων σπρέι από τα μέλη της Αστυνομίας.

Από την επίθεση που δέχτηκαν οι τρεις επιτηρητές του Σταδίου τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ κατά την οχλαγωγία προκλήθηκαν ζημιές σε περιουσία του Σταδίου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X