ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομπρέλα για κάθε ενδεχόμενο σήμερα!

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια μας επιφυλάσσει ο καιρός

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες βροχές, κυρίως το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις, ωστόσο αργότερα ο καιρός αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους
8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένονται λίγες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά, η οποία σε κάποιες περιοχές είναι πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X