ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι ζημιές στο 'Ηλίας Πούλλος' και ο πόλεμος των ανακοινώσεων ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση πρόκλησης ζημιών

Ο Αστυνομία εξετάζει την καταγγελία που έγινε σε σχέση με ζημιές που προκλήθηκαν στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου της Ομόνοιας Ηλίας Πούλλος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

"Η υπόθεση εξετάζεται από τον αστυνομικό σταθμό Λατσιών μετά την καταγγελία που έγινε από το σωματείο Ομόνοια και λήφθηκαν καταθέσεις", ανέφερε.

Η Ομόνοια με χθεσινή ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως "μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε ζημιές" την Παρασκευή το βράδυ στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού Κέντρου της Ομόνοιας, προσθέτοντας πως "περιμένουμε από την Αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες και από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να σταματήσει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες της, διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι."

"Να θυμίσουμε σε όσους σφυρίζουν αδιάφορα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν, επανειλημμένα, φασιστικές επιθέσεις στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή και η εγκληματική επίθεση στο Fan Club Λακατάμιας, όπου από συγκυρίες δεν θρηνήσαμε θύματα. Πράξεις και συμπεριφορές που θυμίζουν άλλες-σκοτεινές εποχές", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

"Δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα προσποιούνται ότι δεν βλέπουν οι αρμόδιοι φορείς: η Αστυνομία, η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τα ΜΜΕ, η Πολιτεία ευρύτερα. Δεν γνωρίζουμε εάν περιμένουν αντίποινα ή τα χειρότερα για να αντιδράσουν και να καταδικάσουν όλοι μαζί τη βία απ` όπου κι αν προέρχεται", προσθέτει η Ομόνοιας και σημειώνει πως η διοίκησή της "κάνει ό,τι μπορεί για να συγκρατήσει την οργή του κόσμου και έτσι θα συνεχίσει. Με ψυχραιμία θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει αυτά τα φαινόμενα".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργότερα ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως καταδικάζει οποιανδήποτε ενέργεια κατά ξένης περιουσίας, σημειώνοντας πως δεν αποδέχεται όμως να γίνεται συσχέτιση του ΑΠΟΕΛ μέσω υπονοούμενων. "Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες όπως επιχειρεί η επίσημη Ομόνοια μέσω της ανακοίνωσης της να δημιουργήσει. Και οφείλουμε να πληροφορήσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί κάτι τέτοιο η Όμονοια", προσθέτει η ανακοίνωση.

Ακόμη σημειώνει πως "οι επίσημες ανακοινώσεις με αναφορές όπως `Περιμένουμε από την Αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες και από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να σταματήσει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες της, διότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι`, μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν.

"Και το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι ενέργειες ανεγκέφαλων γίνονται δυστυχώς `ευκαιρίες` μέσω τέτοιων αναφορών για να οξύνεται το κλίμα και να ζημιώνει το ποδόσφαιρο. Πως αλλιώς μπορεί να κρίνει κάποιος την αναφορά `Η διοίκηση της Ομόνοιας, κάνει ότι μπορεί για να συγκρατήσει την οργή του κόσμου...`, αναφέρεται.

Είναι καλύτερο, να λειτουργήσουμε όλοι με περισσότερη σοβαρότητα παρά να "επεκτείνουμε" μέσω ανακοινώσεων ανόητες ενέργειες ατόμων και να τις χρησιμοποιούμε ως αφορμή πόλωσης. Με τέτοιες συμπεριφορές απλά τους "επιβραβεύουμε" δίνοντας τους, τη σημασία που επιζητούν, καταλήγει ο ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X