ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι ύποπτες κινήσεις τους οδήγησαν στην σύλληψη τους

Εντοπίστηκε πάνω τους μαχαίρι

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και της μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ύποπτες κινήσεις προσώπων έξω από εστιατόριο στην Πάφο.

Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισε δύο πρόσωπα να απομακρύνονται από το εστιατόριο. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τα δύο πρόσωπα για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν 40χρονο και ένα 25χρονο. Μετά από σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους εφτά εκατοστών, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και αυτοκίνητο ιδιοκτησία του 40χρονου. Διενεργήθηκε έρευνα στο εν λόγω όχημα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν τόσο στα πίσω καθίσματα, όσο και στο χώρο αποσκευών του, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ακολούθως, ο 40χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X