ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δύσκολες ώρες του Ανδρέα Μιχαηλίδη - Η φωτογραφία από το νοσοκομείο (pic)

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο πρώην βουλευτής

Την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε την περασμένη Τετάρτη ο πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μία απότομη κίνηση έκοψε τον αχίλλειο τένοντα του ποδιού του με αποτέλεσμα να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, «τόσες 10ετιες στα γήπεδα χωρίς πρόβλημα και την έπαθα για το τίποτα».

«”Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος"...αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στη δική μου περίπτωση. Μια απότομη κίνηση χθές είχε πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μένα: κόπηκε ο αχίλλειος τένοντας κ κρεμμόταν απο μερικές ίνες. Εγχείριση λοιπόν κ αποκατάσταση του τένοντα αμέσως», έγραψε.

«Ευχαριστώ ειλικρινά τον φίλο γιατρό Μάρκο Μάρκαρη», συνέχισε, «για την άμεση του ανταπόκριση κ επέμβαση, σε μια δύσκολη εποχή που όλοι βρίσκονται σε άδεια, κ το νοσηλευτικό προσωπικό για την επαγγελματική τους φροντίδα!».

«Τόσες 10ετίες στα γήπεδα χωρίς πρόβλημα κ την έπαθα για το τίποτα.. Να λέμε δόξα τω Θεώ κ θα περάσει, η ζωή έχει πολύ χειρότερα εμπόδια...», κατέληξε.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο παραπάνω slideshow.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X