ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε «τύφλα» και πήρε παραμάζωμα κάλαθο αχρήστων!

Στην προσπάθεια του να αποφύγει την Αστυνομία

την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου 28χρονος εντοπίστηκε θετικός σε ναρκοτέστ ενώ 57χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του αλόγιστα και επικίνδυνα με 91 μιλιγκράμ αλκοόλης στο αίμα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δέκα χθες το βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για δυστύχημα στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος από το Παραλίμνι είχε κτυπήσει πάνω σε κάλαθο αχρήστων.

Στο νεαρό έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 27 μιλιγκράμ αντί 22, που είναι το όριο. Στη συνέχεια ο 28χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Ο νεαρός συνελήφθη, του επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 100 ευρώ και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Τα αποτελέσματα του νάρκοτεστ θα σταλούν στο Γενικό Χημείο του κράτους για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Εξάλλου γύρω στις 21.40 χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει, αφού αντιλήφθηκαν ότι οδηγούσε επικίνδυνα και αλόγιστα.

Ο άνδρας δεν σταμάτησε στο σήμα της Αστυνομίας και ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας καταδίωξαν τον άνδρα και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 57χρονο από το Παραλίμνι στον οποίο έγινε προκαταρκτικός και ακολούθως τελικός έλεγχος αλκοτέστ με τελική ένδειξη 91 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το όριο.

Ο άνδρας συνελήφθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τις δύο υποθέσεις εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X