ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην κυκλοφορία ο δρόμος Κελοκεδάρων

Έκλεισε λόγω κατολισθήσεων

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία ο δρόμος Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή, στην επαρχία Πάφου, ο οποίος το πρωί σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, είχε κλείσει προσωρινά λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Ο δρόμος έχει καθαριστεί από συνεργεία των αρμόδιων Αρχών και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Η πρόγνωση του καιρού 

Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται κατά τόπους µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι.

Διαβάστε επίσης Μέθυσαν, τράκαραν και επιτέθηκαν σε 52χρονο

 Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί κυµατώδης για να καταστεί αργότερα στις περισσότερες περιοχές ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα, στα προσήνεµα παράλια, ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, στα ανατολικά παράλια και µέχρι κυµατώδης, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X