ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί, Προσοχή! Πού θα κλείσουν δρόμοι το Σαββατοκύριακο

Αναπόφευκτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Κάθετου Δρόμου παρά τον κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές διευθετήσεις:

- Το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαΐου 2018 θα κλείσουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεμεσό – Πάφο, από την αρχή του έργου μέχρι και την έξοδο του Αγίου Συλά και θα γίνει αμφίδρομη κίνηση στις δύο λωρίδες με κατεύθυνση Πάφο – Λεμεσό. Επίσης, θα κλείσει η οδός Γερουλάνου.

- Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαΐου 2018 θα κλείσουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Πάφο – Λεμεσό, μετά την έξοδο του Αγίου Συλά μέχρι και το τέλος του έργου και θα γίνει αμφίδρομη κίνηση στις δύο λωρίδες με κατεύθυνση Λεμεσό – Πάφο. Επίσης, θα κλείσει η έξοδος για Λευκωσία από το νέο βόρειο κυκλικό κόμβο.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X