ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό

Δείτε γιατί θα είναι κλειστοί

Πραγματοποιείται σήμερα, στις 09:00 ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος (Εταιρικός, Παιδικός) 5χλμ., στη Λεμεσό. Η εκκίνηση θα δοθεί από την περιοχή της Επίχωσης στις 09:00 και οι αθλητές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή της 28ης Οκτωβρίου ανατολικά μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας των οδών 28ης Οκτωβρίου - Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL) και θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ως εκ τούτου, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, ο παραλιακός δρόμος από τη συμβολή των οδών Σπύρου Αραούζου – Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας των οδών 28ης Οκτωβρίου - Γρίβα Διγενή (CROWNE PLAZA HOTEL), θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.

Επίσης, αύριο Κυριακή 18.03.2018 και ώρα 07:30 θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό ο 12ος Διεθνής ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού του Γ.Σ.Ο. με τη συμμετοχή πέραν των 10.000 δρομέων από διάφορες χώρες.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή της Επίχωσης, με δυτική κατεύθυνση στον παραλιακό δρόμο προς τη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, από τον κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού. Ακολούθως, διαμέσου του παράλληλου δρόμου του Νέου Λιμανιού οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς τον κυκλικό κόμβο «Lady΄s Mile», τον κάθετο δρόμο μπροστά από το πολυκατάστημα «My Mall» φτάνοντας στον κυκλικό κόμβο της Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν δυτικά προς το χωριό Ασώματος μέχρι τη συμβολή με την είσοδο του «Water park», όπου θα γίνει επαναστροφή, ακλουθώντας την ίδια διαδρομή διαμέσου του παραλιακού δρόμου μέχρι τα φώτα τροχαίας της συμβολής της Λεωφόρου Αμαθούντος με την οδό Αγ. Σαράντα παρά το ξενοδοχείο «Elias Hotel», όπου θα γίνει ξανά επαναστροφή με τερματισμό και πάλι την περιοχή της Επίχωσης.

Ως εκ τούτου, από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι, όλο το πιο πάνω παραλιακό μέτωπο θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Οι δρόμοι θα δίνονται στην κυκλοφορία σταδιακά ανάλογα με την πορεία των αθλητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση