ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε, δεν φαίνεται να προκύπτουν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες. Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές λόγω οδικών έργων πιθανόν να προκαλούνται κάποια προβλήματα.

 Μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι τον Κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 200 μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

 Στη Λεμεσό συνεχίζονται για τη κατασκευή του "Παράλληλου Δρόμου", που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Σε αυτό το στάδιο, εργασίες εκτελούνται στο βόρειο τμήμα του έργου, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός) και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διευθετήσεις ή/και μέτρα για την τροχαία κίνηση, καθαρισμό του εργοταξίου και γενική εκσκαφή.

 Τέλος, στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση.

Α. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Β. Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Γ. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X