ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο

Δείτε ποιοι και πότε επηρεάζονται

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 11 π.μ.,στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μετά τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ, προς την Εκκλησία του Αγίου Μάμαντος, περίπου στο ύψος της παρόδου Λήδρας, θα διεξάγονται εργασίεςκλαδέματος παρακείμενων δένδρων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας μετά τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Ανθούπολης θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Λήδρας – Αγίου Μάμαντος – Πεδιαίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X