ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Επικίνδυνοι δρόμοι λόγω παγετού

Δείτε ποιοι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι πλέον ανοικτοί

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δρόμοι Πλατρών - Τροόδους και Καρβουνά - Τροόδους, είναι πλεόν ανοικτοί για όλα τα οχήματα. Ωστόσο, παραμένουν ολισθηροί και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο δρόμος Προδρόμου - Τροόδους, όπως και ο δρόμος Αγίου Θεοδώρου - Παπούτσας, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Στη Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ομονοίας και Κάθετου Δρόμου (Ladies Mile) και ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ομονοίας (Ακταία Οδός), για την κατασκευή του παράλληλου δρόμου, που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Επίσης, λόγω κατασκευής του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, διεξάγονται εργασίες από τη συμβολή της οδού Αγίας Παρασκευής, με την οδό Μύλου, μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών, μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

Τέλος, στη Λευκωσία, από τις 4μ.μ. σήμερα, μέχρι και τις 10π.μ. αύριο, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο ΡΙΚ και στη λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Λεμεσού με κατευθύνση προς Αγλαντζιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δρόμοι θα είναι κλειστοί και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X