ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί, Προσοχή! Διακοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο

Οδικές εργασίες θα επηρεάζουν τους οδηγούς

Εργασίες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, θα διεξαχθούν σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την αερογέφυρα Μονής, θα επηρεάσουν την τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο. Οι εργασίες θα διαρκέσουν για σήμερα, από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 5μ.μ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 500 μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Ωστόσο, αναμένονται και ολιγόλεπτες διακοπές της κυκλοφορίας, οι οποίες θα ρυθμίζονται από την Αστυνομία.

Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης, διεξάγονται και σήμερα, σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού – Σαϊττά. Οι εργασίες θα διεξαχθούν από τις 8.30π.μ., μέχρι και τις 2.30μ.μ., στο τμήμα του δρόμου από το Αθλητικό Κέντρο Σπ. Κυπριανού μέχρι τη συμβολή προς Παλώδια σε μήκος ενός χιλιομέτρου.

Για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα STOP & GO. 

Οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν αύριο. 

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί το πρωί, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να είναι πάντοτε προσεκτικοί και να τηρούν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X