ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ξυλοδαρμός έφερε... περισσότερη αστυνομία

Καθημερινές οι λεκτικές επιθέσεις, δηλώνουν στην «Κ»

Ηρεμία επικρατεί στις πρώτες βοήθειες του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας μετά τον ξυλοδαρμό δύο νοσηλευτών απο πολίτη τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι νοσηλευτές παρά τον θυμό τους λόγω σωματικής και λεκτικής βίας που δέχονται καθημερινά συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους ασθενείς.

Νοσηλευτές μιλώντας στην «Κ» τόνισαν ότι παρά την όποια απογοήτευση αισθάνονται θα συνεχίσουν να προσπαθούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους ασθενείς. Ζητούν ωστόσο παράλληλα και οι ίδιοι την κατανόηση των ασθενών, αφού όπως αναφέρουν, λόγω και της παρατεταμένης υποστελέχωσης, ο χρόνος αναμονής των ασθενών αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Αυτό όμως όπως υποστηρίζουν δεν πρέπει να τους καθιστά ως εξιλαστήρια θύματα αφού πολλές φορές υπερβαίνουν τους εαυτούς τους για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε βάρδιες, όταν η ροή ασθενών είναι μεγάλη. Έτσι ζητούν όπως η πολιτεία τους προστατέψει για να μπορούν και οι ίδιοι να ξέρουν ότι δεν θα κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα εν ώρα καθήκοντος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή την στιγμή βρίσκονται στον χώρο των πρώτων βοηθειών για ασφάλεια τέσσερις αστυνομικοί.

Στο μεταξύ η αστυνομία αναμένει έκθεση γεγονότων για το περιστατικό καθώς ενδεχομένως να υπάρχει ανεπαρκής αντιμετώπιση του περιστατικού από τον ααστυνομικό ο οποίος ήταν βάρδια την συγκεκριμένη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X