ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πολυσυζητημένος Ούγγρος επενδυτής... και o μύθος (pics)

Στην σφαίρα του μύθου οι αναφορές για τις ερωτικές ταινίες

Φωτιά άναψαν οι δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου σε τηλεοπτική εκπομπή όταν αναφέρθηκε στις σχέσεις του Ούγγρου επενδυτή με την Αρχιεπισκοπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της εταιρείας ATUM Developments Ltd η οποία θα λάβει νομικά μέτρα εναντίον του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, τα σχόλια που διαδίδει ο κ. Φαίδωνος κατά του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Sandor Kenyeres είναι συκοφαντικά, ψευδή με κακόβουλους, ανυπόστατους και επιζήμιους ισχυρισμούς.


Το ιστορικό της επένδυσης
Προ τριετίας έσκασε η αποκάλυψη για συμφωνία μεγάλης επένδυσης, αξίας 7,5 δις. ευρώ, ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή και τον Ούγγρο επενδυτή Σάντορ Κενγιέρες στην περιοχή Γεροσκήπου της Πάφου.


Το 2016 ο Ούγγρος επενδυτής υπέβαλε πρόταση στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου όπως αγοράσει την έκταση γης που κατέχει η Αρχιεπισκοπή στην περιοχή που ανέρχεται περίπου σε 40 σκάλες έναντι €50 εκ. Ωστόσο στον αέρα παραμένει μέχρι σήμερα η επένδυση-μαμούθ του μεγαλόπνοου έργου, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία με τέσσερα ξενοδοχεία, μαρίνα σκαφών, καθώς και ένα τεχνητό νησί, πάνω στο οποίο θα οικοδομηθούν πολυκατοικίες.

Στην σφαίρα του μύθου η εμπλοκή του σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών


Η αναφορά Φαίδωνος δεν ήταν κάτι καινούργιο αφού κυκλοφορούσε ως φήμη από παλιά. Σύμφωνα με την «Κ» που έχει διερευνήσει το θέμα, από τα στοιχεία προέκυψε ότι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί αφού δεν υπάρχουν στο προσκήνιο αποδεικτικά τεκμήρια που να ενισχύουν τις εν λόγω αναφορές. Αυτό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι με ποιο τρόπο θα στηρίξει τις αναφορές του ο Δήμαρχος Πάφου στη επικείμενη δικαστική «μάχη» και τι στοιχεία θα προσκομίσει.

Το Antara Destination Spa&Resort


Το Antara Destination Spa&Resort είναι ιδιοκτησίας του Σάντορ Κενγιέρες και βρίσκεται στην Πόλη Χρυσοχούς. Πρόκειται για ένα resort που είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική της Ελληνιστικής περιόδου και διαθέτει έξι royal σουίτες, η τιμή των οποίων ανέρχεται γύρω στις €3500 το βράδυ, αλλά και μια προεδρική για €10.000 το βράδυ.


Τα εγκαίνια του εν λόγω resort πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2013 και το παρόν τους έδωσαν γνωστές προσωπικότητες από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι την βραδιά «έντυσε» μουσικά ο διάσημος πιανίστας Havashi ο οποίος κατέχει τον τίτλο του The Fastest Pianist of the World, αφού κέρδισε το Guinness Wold Records, Most Piano Key in One Minute.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X