ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «παιδοκτόνος» της Παραμύθας ενοχοποιεί τον μεγαλύτερο του γιο

Αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση

Στο τέλος της οδεύει η πολύκροτη υπόθεση του παιδοκτόνου της Παραμύθας. Ο πατέρας σκότωσε τον 19χρονο γιό του. Μετά τις τελικές αγορεύσεις στις 14 Μαρτίου, το Κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει την απόφασή του.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Πολίτης, η κατηγορούσα αρχή επισήμανε στο δικαστήριο ότι ο 73χρονος αρνείται μέχρι σήμερα ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του, με τον εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Αντρέα Αριστείδη να υπογραμμίζει την βαναυσότητα του εγκλήματος.

«Χωρίς δισταγμό και χωρίς να το μετανιώσει, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τη ζωή του μικρότερου του γιου πυροβολώντας τον εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα», ανέφερε η κατηγορούσα αρχή. Αυτόπτης μάρτυρας στο φονικό, ήταν ο αδελφός του 19χρονου ο οποίος απάντησε στις αιχμές της υπεράσπισης χωρίς υπεκφυγές, δίνοντας σαφείς και εύλογες διευκρινίσεις.

Ο παιδοκτόνος, αρνείται τη δολοφονία του γιου του ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι τον άτυχο Οδυσσέα τον σκότωσε ο μεγαλύτερος του αδελφός όταν ο πατέρας του μετά από διαπληκτισμό με το 19χρονο, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε.

Ο αδελφός του θύματος όταν κλήθηκε να μαρτυρήσει ενώπιον δικαστηρίου, περιγράφοντας τα δραματικά γεγονότα ανέφερε ότι «ενώ έτρωγα, άκουσα τον παπά μου να φωνάζει του αδελφού μου να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Από τη συζήτηση κατάλαβα ότι ο αδελφός μου δεν του τα έδινε γιατί έπρεπε να πάει στο στρατόπεδό όπου υπηρετούσε. Αμέσως ο παπάς μου μπήκε στο δωμάτιό του και βγαίνοντας είπε: Εννά με κάμνετε ότι θέλετε; Εν να σε παίξω.
Έτρεξα όμως δεν πρόλαβα. Όπως ήμουν πίσω του, τον είδα να παίζει τον αδελφό μου στην κοιλιά».

Στις 18 Σεπτεμβρίου το Κακουργιοδικείο έκρινε ότι έχει αποδειχθεί η εκ πρώτης όψεως υπόθεση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X