ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο «κακός χαμός» στην Πάφο

Πτώσεις πινακίδων και δέντρων από την κακοκαιρία

Σφοδροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις είναι το σκηνικό του καιρού στην Επαρχία Πάφου από νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τους σφοδρούς ανέμους σημειώθηκε πτώση δύο πινακίδων εκ των οποίων η μία στην περιοχή της Μεσόγης προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε όχημα ενώ πτώση πινακίδας σημειώθηκε και στην κοινότητα της Χλώρακας.

Επίσης από τους ανέμους απεκόπη δέντρο στην κοινότητα των Μαντριών με αποτέλεσμα συνεργείο των δημοσίων έργων να σπεύσει στο μέρος για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

Εξάλλου σε μια άλλη περίπτωση ντεπόζιτο από κατοικία στην κοινότητα της Αξύλου έπεσε στο δρόμο.

Στην Πόλη Χρυσοχούς επικρατεί έντονη βροχόπτωση από τις πρωινές ώρες.

Στην Κάτω Πάφο πνέουν δυνατοί άνεμοι με αποτέλεσμα τα κύματα να έχουν βγεί στην στεριά ενώ η θάλασσα είναι έντασης έξι με επτά μποφόρ και ανέμους δυτικούς νοτιοδυτικούς της τάξεως έξι με επτά μποφόρ.

Σύμφωνα με την Λιμενική Αστυνομία τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν ζημιά σε σκάφος στην Κάτω Πάφο που φέρεται να μην είχε δεθεί σωστά στην αποβάθρα από τον ιδιοκτήτη του. Ωστόσο ειδοποιήθηκε άμεσα ο ιδιοκτήτης του σκάφους και επιλήφθηκε του θέματος.

Σε άμεση επιφυλακή και αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται η Πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και έντονης βροχόπτωσης που πλήττουν την Επαρχία Πάφου.

Για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων στην Επαρχία Πάφου σε επιφυλακή βρίσκονται 13 άτομα προσωπικό με τον αξιωματικό υπηρεσίας που επανδρώνουν τους δύο σταθμούς Πάφου και Πόλη Χρυσοχούς σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση