ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το βράδυ: ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη και την Τετάρτη: ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος και τις απογευµατινές ώρες πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X