ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τα Χριστούγεννα θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Αργά τη νύκτα αναµένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο και το βράδυ χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X