ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο καιρός εν αναμονή του νέου χαμηλού βαρομετρικού

Αυξημένες νεφώσεις από αύριο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Νέα νομοθεσία - Έτσι θα είναι τα ασφαλή φάρμακα (Σχεδιάγραμμα)


Αύριο, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, και αναμένονται λίγες ελαφρές βροχές καθώς και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Αποκοπές δρόμων και αυξημένα μέτρα ασφαλείας


Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα έιναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Νέο βαρομετρικό χαμηλό φτάνει στην Κύπρο

Την Τετάρτη, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά και αναμένονται τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές ή και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη. Από νωρίς το βράδυ όμως, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά νοτιοδυτικά και ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 46 εκατοστά.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X