ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελίες Φαίδωνος: Καταθέσεις από σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου

Φανιέρος και Δημοσθένους έδωσαν κατάθεση - Περιμένουν τον Κούμα οι αρχές

Τρέχουν οι εξελίξεις με το θέμα του Δημάρχου Φαίδωνα Φαίδωνος μετά και την βομβιστική επίθεση εναντίον της μητέρας του αφού προ ημερών έδωσε συγκεκριμένα ονόματα στην Αστυνομία για τα όσα παράνομα, κατά  την δήλωση του, γνωρίζει.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να κληθούν για ανάκριση πέραν των 30 ατόμων οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με τα διάφορα κυκλώματα που κατονόμασε στην κατάθεσή του ο δήμαρχος Πάφου.

Παράγοντες του ποδοσφαίρου κλήθηκαν για κατάθεση 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Πολίτης, ο Πρόεδρος του Ερμή και του Άρη, Λούκας Φανιέρος και Σταύρος Δημοσθένους έχουν ήδη κληθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα της επαρχίας τους για να δώσουν κατάθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα για να καταθέσει κλήθηκε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο οποίος ωστόσο απουσιάζει στο εξωτερικό και θα καταθέσει με την επιστροφή του.

Στο πλευρό του Φαίδωνος ο Πρόεδρος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον κύριο Φαίδωνος εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του προς τον ίδιο τον Δήμαρχο και την οικογένειά του. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο, ανέφερε ότι έδωσε σχετικές οδηγίες προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X