ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλύπτει την στιγμή που είδε τον γαμπρό του να πεθαίνει (pics)

«Ήρωες οι δύο Βρετανοί, μανιακός ο οδηγός» αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει στα Βρετανικά ΜΜΕ το θέμα με τον φόνο στην Πάφο όπου ένας Βρετανός σκοτώθηκε και δεύτερος τραυματίστηκε.

Νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας βρετανός ήρωας που τραυματίστηκε στην Κύπρο αποκάλυψε τη στιγμή που είδε τον γαμπρό του να σκοτώνεται από έναν μανιακό οδηγό.

Οι δύο άντρες Charlie Birch και Bill Pritchard χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο στην Πάφο στις 2.30 π.μ. την Κυριακή το πρωί και βρέθηκαν ξαπλωμένοι και αβοήθητοι στο δρόμο. Μετά το χτύπημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος Charlie είναι νεκρός.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο Βρετανός που δολοφονήθηκε στην Πάφο - Τι έδειξε η νεκροτομή (pics)

Ο 32χρονος που γλύτωσε από την μανία του οδηγού, περιγράφοντας τα όσα έζησε, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε με σκοπό να τους χτυπήσει. Ο Bill, του οποίου οι ακριβείς τραυματισμοί δεν είναι γνωστοί,είπε ότι, «Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι από τη μοιραία νύχτα είναι ότι ο Charlie χτυπήθηκε πολύ πιο σοβαρά. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο».

Σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται αναφορές για το γεγονός ότι η δολοφονία ήταν κίνηση εκδίκησης από πλευράς του οδηγού, για τον ηρωισμό που επέδειξε ο 39χρονος οικοδόμος Charlie Birch. Φαίνεται ότι ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να σταματήσει τον 35χρονο από το να χτυπήσει την κοπέλα του όταν διασκέδαζαν σε μπαράκι. Αυτή η κίνηση του Charlie ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον Γεωργιανό με τα γεγονότα που ακολούθησαν να είναι γνωστά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X