ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο διαβόητος εγκληματίας «με τα 14 πρόσωπα» μπαινόβγαινε ανενόχλητος στα κατεχόμενα

Με ψεύτικο διαβατήριο της Ναμίμπιας

Με τίτλο «Ο ύποπτος θα αναμένει την απέλασή του υπό κράτηση» η Χαβαντίς γράφει ότι η έρευνα εναντίον του Τσαρλς Έντουαρντ Ρίντινγκτον που συνελήφθη στο Τρίκωμο με πλαστό διαβατήριο, κατόπιν πληροφοριών της Ιντερπόλ, καθώς και τα δακτυλικά αποτυπώματα του καταζητούμενου στην «αστυνομία» συμπίπτουν με τα δακτυλικά αποτυπώματα που έχει η Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρίντιγκτον οδηγήθηκε χθες και πάλι ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Λευκωσίας αφού έληξε το διάταγμα 3ημερης κράτησής του, με τον «δικαστή» Ραούφ Κιουρσάντ να δηλώνει ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ο ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση, όχι παραπάνω από έναν μήνα.


Διαβάστε επίσης: Στην Κύπρο πιάστηκε ο «άντρας με τα 14 πρόσωπα»


 Ο «αστυνομικός ανακριτής» της υπόθεσης επανέλαβε ότι ο ύποπτος εισήλθε στα κατεχόμενα στις 26 Δεκεμβρίου 2017 με ψεύτικο διαβατήριο της Ναμίμπιας και με τον ίδιο τρόπο πραγματοποίησε αρκετές εξόδους και εισόδους στο ψευδοκράτος και το 2018. Ο «αστυνομικός» είπε ότι ο Ρίντιγκτον παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων ωστόσο η έρευνα ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουν πρόσβαση στα αυθεντικά έγγραφα της ταυτότητάς του και ζήτησε ο ύποπτος να παραμείνει στις «κεντρικές φυλακές» μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.


Η Χαβαντίς γράφει επίσης ότι στο σπίτι όπου διέμενε ο Βρετανός στο Τρίκωμο, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ο ύποπτος δήλωσε ότι δεν εργαζόταν στα κατεχόμενα και το ποσό προέρχεται από το εξωτερικό.

Στην πρώτη σελίδα της η εφημερίδα, όπως και στη λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει το ρεπορτάζ, αναγράφεται ότι η Ιντερπόλ έστειλε στην «αστυνομία» της «τδβκ» - όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος – τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ρίντιγκτον που συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X