ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο σοβαρό περιστατικό: Μαθητής έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου

Νοσηλεύεται με διάσειση

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει ο ντόρος που δημιουργήθηκε, μετά τον θάνατο του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, ένα νέο περιστατικό σε σχολείο - στην Λευκωσία, αυτήν την φορά - έρχεται για να ταράξει εκ νέου τα νερά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας, την Δευτέρα «μαθητής έπεσε απο τον 1ο όροφο του σχολείου. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι Ιατροί διέγνωσαν ότι είναι καλά και του έδωσαν εξιτήριο. Αυτή την στιγμή μετά από παραπομπή από ιδιώτη ιατρό ο μαθητής βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση πίσω στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Διατάχθηκε έρευνα

Σε επικοινωνία μας με τον Κυριάκο Νικηφόρου, Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης, ο μαθητής φέρεται να έχασε την ισορροπία του, όταν σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο, υπό συνθήκες που διερευνώνται.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Νικηφόρου, μετά την παραπομπή του από τον ιδιώτη γιατρό, ο μαθητής υποβλήθηκε σε εξέταση MRI και ακτινογραφίες, που έδειξαν μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και διάσειση, γι' αυτό νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Νικηφόρου, διατάχθηκε έρευνα για να φανεί κατά πόσον υπάρχουν ευθύνες εντός του σχολείου, ενώ δεν έχει γίνει η οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X