ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έδειξε η αυτοψία για το άτυχο βρέφος (pic)

Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Με βάση τα νέα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα το βρέφος είναι κοριτσάκι ενός με δύο ημερών.

Η πρώτη αυτοψία επί της σορού του άτυχου κοριτσιού ολοκληρώθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους . Φαίνεται πως το βρέφος ακολούθησε την φρικαλέα διαδρομή της ανακύκλωσης.

Τα κλειστά κυκλώματα θα χρησιμοποιηθούν από την Αστυνομία για να μπορέσει να διαφανεί τόσο το τι ακριβώς συνέβη όσο και τα στοιχεία του ατόμου που πέταξε το παιδί.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους το βρέφος έφερε κακώσεις πιθανόν από την μεταφορά του με το βυτιοφόρο. Περισσότερα ωστόσο και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα φανούν αύριο το πρωί στην νενομισμένη νεκροτομή. 

 

Ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, Μεσημέρι και Κάτι, δήλωσε πως το θέαμα που αντίκρισε ήταν συγκλονιστικό. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Παπαλαζάρου το βρέφος πετάχτηκε σε κάλαθο σκυβάλων με το βυτιοφόρο κατά πάσα πιθανότητα να το περισυνέλεξε χθες βράδυ μεταφέροντας το στον χώρο του εργοστασίου ανακύκλωσης. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία το βρέφος μεταφέρθηκε εκεί από περιοχή μεταξύ Στροβόλου – Αγλαντζιάς. Ο Δήμαρχος αποκάλυψε πως το άτυχο βρέφος ήταν πολτοποιημένο.

 

Γύρω στις 8:00 το πρωί της Τρίτης (9/1) λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία για εντοπισμό νεκρού βρέφους στην Λευκωσία, περιοχή Γερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία το βρέφος εντοπίστηκε παρατημένο σε ανοικτό χώρο. Μέλη της δύναμης βρίσκονται στην σκηνή όπου διερευνούν το όλο περιστατικό.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το σημείο όπου βρέθηκε το άτυχο βρέφος είναι κοντά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης. Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός των επόμενων ωρών θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση