ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες προσλήψεις ΣΥΟΠ - Τα ωφελήματα και τα προσόντα

Δείτε όλες τις πληροφορίες

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ) στην Εθνική Φρουρά. Τα προσόντα που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι ΣΥΟΠ, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία πληροφορία για τη διαδικασία πρόσληψης περιλαμβάνεται στη συνημμένη Προκήρυξη.

2. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.newarmy.mod.gov.cy, από τις 11.1.2019 μέχρι και την 1.2.2019. Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν επιτυχώς την ηλεκτρονική αίτησή τους, θα λάβουν ηλεκτρονική πρόσκληση για να παρουσιαστούν (προσκομίζοντας απαραίτητα το Δελτίο Ταυτότητάς τους), μεταξύ των ωρών 8-10 π.μ., για Αθλητική Δοκιμασία και Υγειονομική Εξέταση ως ακολούθως:

(α) Αθλητική Δοκιμασία, στο Μακάριο Στάδιο, Λευκωσία

Για όσους το επώνυμο αρχίζει
από Α μέχρι Ι στις 11/2/2019
από Κ μέχρι Π στις 12/2/2019
από Ρ μέχρι Ω στις 14/2/2019

Σημείωση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει επιπρόσθετα του Δελτίου Ταυτότητάς τους να προσκομίσουν πρόσφατη βεβαίωση από ιατρό ότι δύνανται να συμμετάσχουν στην Αθλητική Δοκιμασία.

(β) Υγειονομική Εξέταση, στο Στρατόπεδο Β. Καποτά (ΒΜΗ), Λευκωσία (μόνο για όσους υποψήφιους επιτύχουν στην Αθλητική Δοκιμασία)

Για όσους το επώνυμο αρχίζει
από Α μέχρι Ι στις 18/2/2019
από Κ μέχρι Π στις 19/2/2019
από Ρ μέχρι Ω στις 20/2/2019

Οι υποψήφιοι θα πρέπει επιπρόσθετα του Δελτίου Ταυτότητάς τους να προσκομίσουν πρόσφατη ακτινογραφία θώρακα FACE με γνωμάτευση ιατρού. Επίσης, οι γυναίκες υποψήφιες θα πρέπει επιπρόσθετα να προσκομίσουν πρόσφατη ιατρική βεβαίωση από γυναικολόγο ότι δεν παρουσιάζουν οποιοδήποτε πρόβλημα γυναικολογικής φύσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X