ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες πτήσεις από Λάρνακα ανακοινώνει η Laudamotion

Οι τιμές των εισιτηρίων

Νέες πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, αρχίζει από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τη Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία Laudamotion.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας που προωθεί η Hermes Airports αναφέρεται ότι «η Laudamotion, η πρώτη αυστριακή αερογραμμή χαμηλού κόστους, προσφέρει νέο δρομολόγιο από Λάρνακα προς Βιέννη δύο φορές την εβδομάδα» αρχίζοντας από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 με εισιτήρια που αρχίζουν από 19.99 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Laudamotion, Andreas Gruber, ανέφερε ότι «τα δρομολόγιά μας είναι ελκυστικά διότι έχουμε τις κατάλληλες προσφορές για πελάτες που ενδιαφέρονται για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια" εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι "η επιβατική κίνηση της εταιρείας θα αυξηθεί με τα νέα δρομολόγια και τη συνεχή εξυπηρέτηση προς και από τη Βιέννη".

Η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη σημείωσε, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, πως «είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε τη Laudamotion στην Κύπρο και το αεροδρόμιο Λάρνακας. Η χρονική στιγμή της ένταξης της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας στην κυπριακή αγορά ενισχύει τη συνδεσιμότητα και αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο χειμερινό τουριστικό προϊόν της Κύπρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X