ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεαρός την έστησε σε ηλικιωμένο - Του άρπαξε χιλιάδες ευρώ

Πώς τον ξεγέλασε - Χειροπέδες σε 27χρονο

Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, 27χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχεσή με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, καθώς και εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου, 2018, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 27 Νοεμβρίου, είχε συναντηθεί έξω από την οικία του με τον 27χρονο, όπου κατέληξαν σε συμφωνία όπως ο τελευταίος επιδιορθώσει τη στέγη της κατοικίας του παραπονούμενου για το ποσό των €3,300.


Ξάφρισε ανυποψίαστους για την ενοικίαση διαμερίσματος


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος επέστρεψε στην οικία του παραπονούμενου στις 28/11/2018 με άλλο πρόσωπο. Την ίδια μέρα, ο παραπονούμενος αναχώρησε από την οικία του χωρίς να κλειδώσει, αφήνοντας στο υπνοδωμάτιό του, το χρηματικό ποσό των €600.

Όταν επέστρεψε ο 77χρονος, έδωσε στον 27χρονο το συμφωνηθέν ποσό των €3,300 και αναχώρησε ξανά από το σπίτι. Όταν επέστρεψε αργότερα την ίδια μέρα στην οικία του, διαπίστωσε ότι η επιδιόρθωση στην στέγη του δεν είχε γίνει, ενώ την επόμενη ημέρα, 29/1/2018 διαπίστωσε ότι έλειπε και το ποσό των €600.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, όπου επιχειρούσε να μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X