ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστηριώδης τραυματισμός 49χρονου στην Λεμεσό

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σπασμένα πλευρά

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα στις πλευρές και στη σπονδυλική στήλη, είναι τα σοβαρότερα τραύματα που φέρει 49χρονος Ιρανός ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την Αστυνομία Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις για διευκρίνηση των συνθηκών τραυματισμού του.


Σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Λεμεσό


Ο 49χρονος μεταφέρθηκε χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από πρόσωπο που εγκατέλειψε αμέσως μετά τον χώρο, ενώ λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.


Το πιο ευρωπαϊκό χωριό της Κύπρου «βάζει γυαλιά» στις πόλεις (Pics)


Ο τραυματίας, που τελεί υπό σύγχυση και έχει διαταραγμένη ομιλία, φαίνεται ότι εργαζόταν παράνομα σε οικοδομή όταν κτύπησε. 'Επειτα από έρευνες εντοπίστηκε το πρόσωπο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Πρόκειται για Σύρο που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε τον 49χρονο από κάποιο σημείο στη Λεμεσό.

Σήμερα το απόγευμα ο τραυματίας εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε πως φέρει, μεταξύ άλλων, κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα στις πλευρές και στη σπονδυλική στήλη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X