ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μύρισαν Χριστούγεννα στη Λευκωσία

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Λευκωσία αυτά τα Χριστούγεννα

Μύρισαν Χριστούγεννα στη Λευκωσία, αναφέρει ο δήμος της πρωτεύουσας, ο οποίος, διοργανώνει και φέτος το «Nicosia Pop Up Festival 2017» καθώς και σειρά άλλων δραστηριοτήτων με γιορτινό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του θα πραγματοποιηθούν από τις 2 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 κυρίως στην περιοχή του Παλιού Δημαρχείου, στην παλιά πόλη και σε άλλες περιοχές της Λευκωσίας.

Τις κρύες μέρες των γιορτών η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και χαρούμενη αφού θα γεμίζει καθημερινά με μελωδικά τραγούδια και μουσική από χορωδίες, ωδεία και χορευτικά σχήματα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το «’Nicosia Pop Up Festival’» φέτος στεγάζεται στην παλιά αγορά του παλιού δημαρχείου, από την 1η μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017, «συγκεντρώνοντας στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας δημιουργικούς ανθρώπους από τον χώρο της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας, με στόχο την τόνωση και αναζωογόνηση της παλιάς πόλης».

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από την 1η μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017, ως κορύφωση των δράσεων του φεστιβάλ, το «Pop Up Οpen Stage» θα φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες με δωρεάν είσοδο για το κοινό».

Άλλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, στην οδό Ερμού, στην οδό Στασικράτους, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας.

Τέλος, συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας, άρχισαν να μετατρέπουν την Πλατεία Παλιού Δημαρχείου σε Πλατεία Χριστουγέννων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X