ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μύκονος: Η απόλυτη σταρ

Αν βιάζεστε να παρτάρετε μεσημεριάτικα, κατευθυνθείτε στο Σούπερ, στην Ψαρού και στη Παράγκα

Την αγαπάς ή τη μισείς. ΄Η αγαπάς να τη μισείς. ΄Η... και τη μισείς και την αγαπάς ταυτόχρονα. Ξυπνάει αίματα, έρωτες, μίση και πάθη σαν να ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο, σαν μια γυναίκα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Απρόβλεπτη, αντιφατική, αλλά πάντα ακαταμάχητα γοητευτική και, σε κάθε περίπτωση, αξέχαστη, η Μύκονος τα έχει όλα.

Οπου βρείτε νερό, βουτήξτε, παντού τέλεια είναι. Αν βιάζεστε να παρτάρετε μεσημεριάτικα, κατευθυνθείτε στο Σούπερ, στην Ψαρού και στη Παράγκα. Αν θέλετε ρομάντζα και φαμίλια μαζί, είναι πολύ καλά στον Αγιο Στέφανο, για ησυχία και καλό φαγάκι στην Αγία Αννα, για μποέμ καταστάσεις στον Πάνορμο και για πιο ψαγμένες ψυχές (χωρίς καμία οργάνωση, ομπρέλες και τα συναφή) στον Αγιο Σώστη, μετά ή άνευ γυμνισμού. Δυνατό γουίντ σερφ και αθλητικό πνεύμα, με έξοχες υποδομές φαγητού και ατμόσφαιρας, προσφέρει η ανεμοδαρμένη Φτελιά.

Ζήστε έντονα. Θα επιδοθείτε στην... ανθρωποπαρακολούθηση ασήμων και διασήμων, θα υποκλιθείτε στο παγκοσμίου επιπέδου σέρβις της στη φιλοξενία και την εστίαση, θα κάνετε shopping μέχρι τελικής πτώσεως, θα απολαύσετε νυχτερινή διασκέδαση (που στην περίπτωση της Μυκόνου δεν είναι απλώς νυχτερινή, αλλά... non stop 24ωρη). 

H παραλία Super Paradise

Κοιτάξτε, όμως, και πίσω από τη βιτρίνα. Η Μύκονος έχει και ένα άλλο πρόσωπο, άκρως αντίθετο από το διάσημο κοσμικό της. Θα πάτε λοιπόν και για τις ανεμοδαρμένες ερημικές παραλίες της, για την εμπειρία ζωής που αφήνει μια επίσκεψη στη Δήλο, για τις ήσυχες, τρυφερές βραδιές σε πριβέ καλέσματα σε βίλες και σπίτια, για το ψάρεμα την αυγή και για τις βόλτες στην αμμουδιά τις νύχτες με πανσέληνο. H Mύκονος είναι ένα πραγματικό διαμάντι - μη σταθείτε μόνο στην εκτυφλωτική του λάμψη. Ανακαλύψτε την πραγματική της αξία, που την κάνει να αντέχει στο χρόνο.

Διαμονή

Στη Χώρα Μυκόνου: Kλασική επιλογή είναι το Εlena (Τ/22890-23.457) σε ήσυχο περιβάλλον. Εξαιρετική η τοποθεσία του ανακαινισμένου Harmony Hotel (T/22890-28.980), στο παλιό λιμάνι. Eπιλέξτε το Mykonos Theoxenia στους Μύλους (Τ/22890-22.230) για την αισθητική του ή το Belvedere (T/22890-25.122) για τους γευστικούς πειρασμούς του Nobu Matsuhisa. Εκτός Χώρας, δοκιμάστε το ήσυχο (αν και σχεδόν πάνω στην Παράγκα) Zephyros Hotel (Τ/22890-23.928).

Για κρατήσεις που αφορούν τη διαμονή σας επισκεφθείτε τo:
www.booking.com

Μετάβαση

Αεροπορικές πτήσεις από τη Cobalt Air για Μύκονο κάθε Πέμπτη.

Φαγητό

Για μια αξέχαστη δειπνική εμπειρία εμπιστευτείτε τη χαμηλών τόνων κουζίνα του Daniele (Τ/22890-71.513) στην Ανω Μερά. Ελληνικό φαγητό και γουρουνόπουλο-λουκούμι θα φάτε στο οικονομικό και οικογενειακό Ο,τι απόμεινε (Τ/22890-71.534) στην Ανω Μερά. Υψηλή γαστρονομία στο Sale e Pepe (Τ/22890-24.207) στη Χώρα. Μαμαδίσιο φαγάκι στον Τάσο, στην Παράγκα (Τ/22890-23.000-2), αλλά και στο ταβερνάκι της παραλίας Φωκός (χωρίς κρατήσεις, χωρίς πιστωτική). Ομοίως εκτός συστήματος (κρατήσεων κ.λπ.) είναι το «κρυφό» (και όμως διάσημο) ταβερνάκι του Βασίλη στην παραλία του Αγίου Σώστη. Για ψάρι στην Ανεμοθύελλα (Τ/22890-71.430) στα Διβούνια και στον Ρόκα (Τ/22890-22.955) δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Μενού τρατορίας στο La Rosticceria (Τ/22890-28.750), στο δρόμο προς το αεροδρόμιo, που συνδυάζει καλό φαγητό με λογικές τιμές και εύκολο πάρκινγκ. Για Tex-mex στο Αpalloosa πάνω από το Ματογιάννι (Τ/22890-27.086), κομβικό σημείο συνάντησης πριν από τη μεγάλη έξοδο, για τάκος, μπέργκερ, φαχίτας και ακόμη πιο θαυμάσιες μαργαρίτες! Η απόλυτη πίτσα (μην ξεχάσετε τη γλυκιά καλτσόνε στο τέλος) στο Bandanna (Τ/22890-71.800) στον Καλαφάτη, όπου θα πάρετε και τα παιδιά σας μαζί - έχει άπλα για παιχνίδι, αυλή και κούνιες. Σε όλα τα προαναφερθέντα μέρη, αλλά και σχεδόν παντού στο νησί, είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση, για να μην ταλαιπωρηθείτε.

ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΝΗ

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση

X
X