ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπουρλότο υποστατικό στην Λεμεσό από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

Εκτεταμένες ζημιές

Δύο πυρκαγιές μία σε βοηθητικό υποστατικό στη Λεμεσό και μία σε όχημα-μπετονιέρα, στη Λευκωσία, ήταν τα σοβαρότερα περιστατικά που διαχειρίστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Ιανουαρίου μέχρι και τις 06.00 της 27ης Ιανουαρίου.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι «στις 08.11 της 26ης Ιανουαρίου λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βοηθητικό υποστατικό σε αυλή οικίας στην οδό Κουτσοβέντη στην Αγία Φύλα Λεμεσού και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.33».

Από την πυρκαγιά, το υποστατικό και ο εξοπλισμός του έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού από τα πυροσβεστικά οχήματα και αναπνευστικών συσκευών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ξεχασμένου μαγειρικού σκεύους και υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού.

Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.34 σε όχημα-μπετονιέρα που ήταν σταθμευμένο αλλά σε λειτουργία, σε εργοτάξιο στην οδό Καππαδοκίας στα Λατσιά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με δύο πυροσβεστικά οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.00.

Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές η καμπίνα επιβατών, η μηχανή και τα τέσσερα μπροστινά ελαστικά του οχήματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού και παραγωγή αφρού.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην ηλεκτρική εγκατάσταση του οχήματος.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία «θα ακολουθήσει πλήρης διερεύνηση των αιτιών πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία».

Συνολικά, το πιο πάνω χρονικό διάστημα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 15 κλήσεις για βοήθεια, επτά πυρκαγιές και οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X