ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπουρλότο» σε όχημα στην Λεμεσό

Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία

Τρεις συνολικά πυρκαγιές, μία σε δωμάτιο μετρητών της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, μία σε ξύλινη στέγη διώροφης υπό ανέγερση οικοδομής και μία σε όχημα, η οποία οφείλεται σε εμπρησμό, αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το διάστημα από τις 06.00 της 2ας Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 5ης Φεβρουαρίου 2018.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι η ώρα 11.23 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο μετρητών της ΑΗΚ σε ισόγειο 7όροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.58.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθαν οι μετρητές της ΑΗΚ, μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ως επίσης μέρος του εξοπλισμού και της βαφής του κτιρίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών, αυλών τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των οχημάτων και πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και λειτουργούς της ΑΗΚ και παραμένουν άγνωστα.

Η ώρα 22.35 της ίδιας μέρας λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη διώροφης υπό ανέγερση οικοδομής στα Λατσιά.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.59..

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση μέρους της οροφής από κεραμίδια, χρήση αναπνευστικών συσκευών και αυλών τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Τέλος, η ώρα 02.35 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο μπροστά από πολυκατοικία στην οδό Ευαγόρα Λανίτη στην περιοχή Εκάλη της Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.00.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και παραγωγή αφρού με νερό από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ας Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 5ης Φεβρουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε συνολικά 71 κλήσεις για βοήθεια ,39 πυρκαγιές, 28 ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X