ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπουρλότο σε δύο οχήματα στην Λεμεσό

Σε Τραχώνι και Ασώματο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα αλλά και χθες το βράδυ σε δύο οχήματα, στο Τραχώνι και Ασώματο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 01.26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε καλυμμένο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο χωριό Ασώματος Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.01.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές από την θερμότητα και τον καπνό έπαθαν η βαφή των εξωτερικών τοίχων της πολυκατοικίας και οι αποθήκες των διαμερισμάτων .

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών και αυλών τυλιχτήρα νερού από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 21.14 χθες, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι δίπλα από την οικία του ιδιοκτήτη στο χωριό Τραχώνι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.42.

Το όχημα ήταν ακινητοποιημένο από το 2014 μετά από τροχαίο ατύχημα και σκεπασμένο με πλαστικό κάλυμμα. Το επεισόδιο είναι σε έδαφος ελέγχου των Βρετανικών Βάσεων και η Αστυνομία (S.B.A.) Επισκοπής ανέλαβε την υπόθεση.

Οπως αναφέρεται, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06.00 της 9ης Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Φεβρουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 67 κλήσεις για βοήθεια,38 πυρκαγιές, 27 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις .

Από τις 06.00 της 11ης Φεβρουαρίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Φεβρουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 15 κλήσεις για βοήθεια ,9 πυρκαγιές και 6 ειδικές εξυπηρετήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X