ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε σε κατάστημα στην Πάφο και απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη πολιτών - Έξι μέρες στο κελί ο 34χρονος

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη 34χρονος για υπόθεση ληστείας σε περίπτερο που διαπράχθηκε γύρω στις 7.15 χθες το απόγευμα στην Πάφο.

Το Δικαστήριο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων . Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της ληστείας , της παράνομης εισόδου της επίθεσης αλλά και της παράνομης παραμονής στο έδαφος της ΚΔ.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως ιδιοκτήτης του περιπτέρου είχε βγει από αυτό για μια στιγμή για να πετάξει άχρηστα αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης Έτσι είδε η Κύπρος το «ματωμένο φεγγάρι» (pics)

Κατά την επιστροφή του πίσω στο υποστατικό του εντόπισε ένα άγνωστο πρόσωπο να βγαίνει από το χώρο του ταμείου. Όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπάθησε να ζητήσει το λόγο παρουσίας του εκεί, ο 34χρονος φέρεται να τον έσπρωξε και να άρχισε να τρέχει.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου με τη βοήθεια άλλου πολίτη, που είχε καλέσει κατάφερε να τον ανακόψει και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή σχεδόν ταυτόχρονα.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι ακολούθησε η σύλληψη του 34χρονου ενώ ολόκληρο το χρηματικό ποσό που κλάπηκε ανευρέθηκε.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε – όπως είπε- ότι ο δράστης επρόκειτο για 34χρονο ο οποίος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ενώ όπως διαπιστώθηκε, κατά την προσπάθειά του να διαφύγει, του είχαν πέσει διάφορα χαρτονομίσματα. Το συνολικό ποσό που κλάπηκε ανέρχεται στις €9,000 περίπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X