ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαραν σε οικία στην Ορόκλινη και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ

Παραβίασαν την είσοδο με « σωματική βία»

Χρυσαφικά, ρολόγια και χρηματικό ποσό χιλίων στερλινών έκλεψαν άγνωστοι από οικία στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ηλικιωμένο από την Ορόκλινη, ότι την ίδια ημέρα μεταξύ των ωρών 10.30 – 12.00, ενώ απουσίαζε από την κατοικία του άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία του απ’ όπου έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία από την οικία κλάπηκαν χρυσαφικά, ρολόγια μάρκας Rolex και Omega και χίλιες στερλίνες, όλα συνολικής αξίας 20 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην σκηνή όπου από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από την κατοικία από αλουμινόπορτα υπνοδωματίου στο δεύτερο όροφο της οικίας, την οποία παραβίασαν με σωματική βία.

Η σκηνή εξετάστηκε από την Αστυνομία και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Η κατοικία δεν καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού το οποίο όμως δεν ήταν ενεργοποιημένο, ενώ υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X