ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έκαναν όλα νεαροί στην Επαρχία Αμμοχώστου

Χειροπέδες σε ακόμη τρία πρόσωπα

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλληφθέντων για οχλαγωγία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην επαρχία Αμμοχώστου. Εναντίον τους διερευνάται και υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Άλλα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και κοινής επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επαρχία Αμμοχώστου, με τον αριθμό των συλληφθέντων να ανέρχεται στα πέντε πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης Προκαλούσαν ανησυχία και πετροβόλησαν αστυνομικούς

Εναντίον των πέντε συλληφθέντων διερευνάται επίσης υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το ίδιο βράδυ.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα χθες 1η Ιανουαρίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, είχαν συγκεντρωθεί με τα αυτοκίνητά τους, σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου και προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου με την άφιξη τους, δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα.

Διαβάστε επίσης Κίτρινη προειδοποίηση - Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Δύο από τους νεαρούς, που φέρονται να συμμετείχαν στον πετροβολισμό, συνελήφθησαν λίγο αργότερα, δυνάμει Δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης. Πρόκειται για δύο 15χρονους κατοίκους της περιοχής. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ακόμη τριών προσώπων, ενός 21χρονου και δύο 16χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση οχλαγωγίας, καθώς και σχετικά με κλοπή και εμπρησμό αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο, κλάπηκε γύρω στις 10.50 το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν έξω από την οικία του 27χρονου ιδιοκτήτη του και ενώ ο 27χρονος εκφόρτωνε διάφορα πράγματα από αυτό, έχοντας αφήσει τα κλειδιά στο όχημα.

Αργότερα, γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα χθες πρωτοχρονιά, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να φλέγεται στο σημείο όπου είχε προηγηθεί το επεισόδιο οχλαγωγίας. Το αυτοκίνητο, αξίας 500 ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά.

Στη βάση μαρτυρίας, σχετικά με την υπόθεση κλοπής και εμπρησμού του αυτοκινήτου, επανασυνελήφθησαν βάσει νέων Δικαστικών ενταλμάτων και οι δύο 15χρονοι, οι οποίοι ήδη τελούσαν υπό κράτηση.
Τα πέντε πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X