ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί έξι μέρες ο υπαξιωματικός της Ε.Φ

Κατοχή περιστρόφου και εκρηκτικής ύλης

Υπό κράτηση για έξι μέρες τέθηκε με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας μόνιμος υπαξιωματικός της ΕΦ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής περιστρόφου, εκρηκτικών υλών και άλλων συναφών αντικειμένων.

Η Αστυνομία είχε αιτηθεί την κράτηση του για οκτώ ημέρες, ωστόσο το Δικαστήριο έκρινε ότι η περίοδος των έξι ημερών αρκεί για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο ύποπτος έχει προβάλει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι θα διερευνηθούν από τις διωκτικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με σιδερένιο λοστό δέχθηκε Λεμεσιανός από τέσσερις Τουρκοκύπριους

Η Αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του υπόπτου, όταν εντόπισε οπλισμό, κρυμμένο σε οροφή λουτρού, σε στρατόπεδο και κατά τις επιστημονικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φέρεται να εντοπίστηκε στα ανευρεθέντα γενετικό υλικό του συγκεκριμένου προσώπου.

Την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε από το ΓΓΕΕΦ στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό που βρίσκεται εντός στρατοπέδου, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X