ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαγλάρωσαν νεαρούς που άναβαν φωτιές στην Λευκωσία

Στο Τμήμα οι γονείς τους

Στο πλαίσιο συντονισμένων επιχειρήσεων που διενήργησαν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 10-11/3/2018, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης διενήργησαν χθες βράδυ επιχείρηση στην πόλη της Λευκωσίας, μεταξύ άλλων στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Προδρόμου, καθώς επίσης και σε πάρκα, σχολεία, εκκλησίες και άλλους ανοικτούς χώρους, για πρόληψη και πάταξη της νεανικής παραβατικότητας, καταστολής οχληρίας καθώς και σοβαρών τροχαίων παραβάσεων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, είχε παρατηρηθεί συγκέντρωση νεαρών προσώπων σε διάφορες περιοχές. Σε κάποιες περιπτώσεις, νεαρά πρόσωπα άναψαν φωτιές αλλά με την παρέμβαση της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι φωτιές κατασβέστηκαν. Αριθμός ανήλικων προσώπων μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό από όπου οι γονείς τους κλήθηκαν να τους παραλάβουν.

Σε παγκύπριο επίπεδο, η Αστυνομία προχώρησε στις πιο κάτω καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις:

290 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας
192 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις

Διενεργήθηκαν επίσης 214 έλεγχοι αλκοτέστ κατά τους οποίους προέκυψαν 34 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.
Υπενθυμίζουμε ότι, η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι αυξημένη με μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες, με στόχο την πρόληψη και πάταξη κάθε μορφής εγκληματικής δραστηριότητας και παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία πολιτών και Αστυνομίας, κρίνεται πάντοτε επιβεβλημένη. Γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση που χρήζει άμεσης παρέμβασης από την Αστυνομία, οι πολίτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα άμεσης ανταπόκρισης 199/112.
Σε περιπτώσεις παραπόνων, καταγγελιών και πληροφοριών, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Επίσης, οι πολίτες ανώνυμα ή επώνυμα, μπορούν να δίδουν πληροφορίες ή να επικοινωνούν με την Αστυνομία, ηλεκτρονικά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X