ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουντός ο καιρός ανήμερα Χριστουγέννων - Πού αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος για να καταστεί µέχρι το απόγευµα κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4
µποφόρ αλλά αργά το απόγευµα στα προσήνεµα, µέτριοι 4 και τοπικά µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά σταδιακά στα προσήνεµα θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση και θα κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Σταδιακά µέχρι το απόγευµα όµως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση και θα κυµανθεί κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X