ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο στην Κύπρο! Όπλο κληρώνει ο χριστουγεννιάτικος λαχνός σχολείου (Pics)

Στον Κάτω Πύργο προσφέρουν ένα... φλομπέρ

Ένα δώρο που δεν είχαμε την... «τύχη» να διεκδικήσουμε στα δικά μας μαθητικά χρόνια, κληρώνει ο χριστουγεννιάτικος λαχνός του Γυμνασίου Λυκείου Κάτω Πύργου Τυλληρίας. Η φωτογραφία του λαχνού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις!

Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στον λαχνό του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, ως χριστουγεννιάτικο δώρο, κληρώνεται ένα... φλομπέρ!

Και για όσους δεν γνωρίζουν τί είναι το φλομπέρ, να εξηγήσουμε ότι πρόκειται για μικρό κυνηγετικό όπλο, πολύ μικρότερης ισχύος από το κανονικό κυνηγετικό που όλοι γνωρίζουμε. Δέχεται φυσίγγια με σκάγια, αλλά μικρής ισχύος, συνήθως, και είναι αποτελεσματικό σε κοντινές αποστάσεις, ως επί το πλείστον.

Ενδεικτικές φωτογραφίες ενός φλομπέρ

Φυσικά, η πρωτότυπη αυτή κλήρωση δεν άργησε να γίνει viral σε διάφορες σελίδες στα social media και να τύχει του ανάλογου... τρολαρίσματος.

Όπως βλέπετε στις πιο κάτω αναρτήσεις, η σελίδα «I Love Cyprus PE», ευχήθηκε «κακή τύχη σε όλους», ενώ η σελίδα «Fail Cyprus» αναφέρει ότι, κάποτε, η κλήρωση αφορούσε κάποιο παραδοσιακό έδεσμα, όπως το αρνί, ωστόσο τώρα με το φλομπέρ μπορεί ο νικητής της κλήρωσης να σκοτώσει όσα αρνιά θέλει!

 

Άλλη συμπολίτις μας, εξέφρασε την αγανάκτησή της, καθώς θυμήθηκε και συνέκρινε την κλήρωση του φλοπέρ με την κλήρωση της οικιακής βοηθού στην Αραδίππου, στο πρόσφατο παρελθόν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X