ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοιραία στάθηκε η έξοδος γενεθλίων για τον Πάρη και την Έλενα

Ο Πάρης και η Έλενα έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Καλλιπόλεως

Τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία.

Θύματα δυο νεαρά πρόσωπα, 22 χρόνων ο Πάρης Σάββα και η Έλενα Νικολάι, συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, από τη Λάρνακα.

Οι δύο νέοι είχαν βγει για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Πάρη, ωστόσο η νύχτα στάθηκε μοιραία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του ενός από τα δυο οχήματα φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σημείο.

Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί των σωρών των άτυχων νέων θα διενεργήσει αύριο η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Έκλεισε η Καλλιπόλεως

Στη λεωφόρο Καλλιπόλως έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της αστυνομίας και δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ και η κυκλοφορία διεκόπη.

Η λεωφόρος παρέμεινε κλειστή από το ύψος των οδών Καρχηδώνος και Υπατίας, μέχρι το ύψος της οδού Βινοκράτους, και δόθηκε λίγο πριν τις εννέα το πρωί στην κυκλοφορία.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι «η ώρα 03.35 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης».

Προσθέτει ότι «δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από ανατραπέν όχημα με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων παραδόθηκαν στο ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X