ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιξίδης: Γι' αυτό παραιτήθηκα από την Εντατική

Αδυναμία στο να κάνω σωστά την δουλειά μου

Στους λόγους της παραίτησης του από την θέση του βοηθού Διευθυντή της Κλινικής Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αναφέρεται ο Εντατικολόγος-Πνευμονολόγος Γιώργος Μιξίδης, σε σημερινή του ανακοίνωση.

Ο κ. Μιξίδης αναφέρει ότι η παραίτηση του» έχει να κάνει καθαρά με το δυσάρεστο αίσθημα αδυναμίας» να κάνει «πλέον σωστά και αποτελεσματικά» την δουλειά του, την φροντίδα ασθενών, «σε ένα περιβάλλον που να επικρατεί ο επαγγελματισμός και ο αλληλοσεβασμός».

«Για μένα το αίτιο του πιο πάνω είναι οι χρόνιες δυσλειτουργίες που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ειδικότερα στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας, οι οποίες δυσλειτουργίες για μένα είναι μη αναστρέψιμες υπό το παρόν καθεστώς», προσθέτει.

Ο κ. Μιξίδης εκφράζει λύπη που η παραίτηση του «γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από διάφορους» και προσθέτει ότι η παραίτηση του «δεν έχει να κάνει με κόμματα, συνδικαλιστικά θέματα ή με τον νυν Υπουργό Υγείας ο οποίος ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά με τα θέματα που με απασχόλησαν», όπως αναφέρει.

«Σαφώς δεν έχει να κάνει με τις χρηματικές απολαβές-δεν ήταν ο λόγος όταν ήρθα στην Κύπρο ενώ είχα μια πολύ πιο ‘επικερδή’ θέση στο εξωτερικό και δεν είναι ο λόγος τώρα», προσθέτει.

Τέλος, ο κ. Μιξίδης ευχαριστεί όλους εκείνους που με ανιδιοτελή προσφορά, όπως αναφέρει, «εργάζονται στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας με κύρια ανταμοιβή την περηφάνεια του να κάνουν σωστά την δουλειά τους», προσθέτοντας ότι ήταν για τον ίδιο «μεγάλο στήριγμα και έμπνευση».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X