ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μήπως είναι το παιδί σας που τρέχει σα δαιμονισμένο στην Μακεδονίτισσα;»

Δραματική έκκληση γνωστού δημοσιογράφου

Ένα σχόλιο που πρέπει να προβληματίσει όλους μας, αλλά ειδικότερα την οικογένεια του νεαρού μοτοσικλετιστή που περιγράφεται σε αυτό, έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος, Παναγιώτης Δημόπουλος, μέσω του προφίλ του στο facebook.

Ο κ. Δημόπουλος περιγράφει τον μοτοσικλετιστή ως έναν νεαρό γυμνασμένο, γύρω στα 20, που καβαλά χωρίς κράνος μια μηχανή, η οποία βρυχάται από τα μαρσαρίσματά του, πορεύεται χωρίς φώτα και οδηγεί σε απόσταση αναπνοής από το πίσω μέρος των αυτοκινήτων, στην περιοχή Μακεδονίτισσας.

Διαβάστε, επίσης: Έρχεται Κύπρο ο «Προμηθεύς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (Pics)

Και αναρωτιέται: «Μήπως είναι το δικό σας παιδί;»:

«Είσαστε γονείς ενός λεβέντη γύρω στα 20; Λεπτοκαμωμένου και γυμνασμένου; Που καβαλά μια μηχανή που το βράδυ την καταλαβαίνεις μόνο από εκείνο τον διαπεραστκό θόρυβο που κάνει σαν τεράστιο σιδερένιο κουνούπι καθώς έρχεται με τα χίλια πίσω σου χωρίς φώτα; Μήπως είναι το δικό σας παιδί που τρέχει σα δαιμονισμένο στην περιοχή Μακεδονίτισσας χωρίς κράνος, χωρίς φώτα και προσπερνά βραδιάτικα στη μία ρόδα παραβιάζοντας το κόκκινο; Αν έχετε παιδί που ταιριάζει στην πιο πάνω περιγραφή κάντε κάτι... Σύντομα! Με μαθηματική ακρίβεια η τύχη τον εγκαταλείπει. Και τα μαύρα πρέπει να τα βγάλουμε απ’ τη μόδα!»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X