ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίλησε η νεκροτομή για τον θάνατο του Μάριου Νικολάου

Τι ανέφερε ο Ιατροδικαστής, Σοφοκλής Σοφοκλέους

Γιάννος Λύτρας

Διενεργήθηκε την Δευτέρα η νεκροτομή στη σορό του 22χρονου Μάριου Νικολάου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ιατροδικαστή, Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή, ο θάνατός του επήλθε από κακώσεις της κεφαλής και του σώματος, συνεπεία του τροχαίου.

Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν στο Χημείο του Κράτους, για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα καταδείξουν εάν ο άτυχος Νικολάου είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στη μια και είκοσι (01:20) τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο προς το χωριό Κοντού.

Ο άτυχος 22χρονος σύμφωνα με τον κ. Καφά «οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία Λεμεσού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα».

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, ο 22χρονος μοτοσικλετιστής έφερε προστατευτικό κράνος ασφαλείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Καφάς, εκ πρώτης όψεως στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα και σημείωσε ότι θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες. Η μοτοσυκλέτα του νεαρού φαίνεται είπε, πως με την ανατροπή της, ολίσθησε στην άσφαλτο και ο ίδιος κτύπησε πιθανόν στα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει της ζωή του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση