ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον άτυχο Παναγιώτη

Εντοπίστηκε από τη σύζυγο του στο τροχόσπιτο

Σε έμφραγμα μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του Παναγιώτη Ιωάννου 50 χρόνων από τη Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός από τη σύζυγο του, στο τροχόσπιτο με το οποίο έκαναν διακοπές στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου διενήργησε σήμερα ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σύμφωνα με τα πορίσματα ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε έμφραγμα μυοκαρδίου.

Τα γεγονότα

Ο Παναγιώτης Ιωάννου 50 χρόνων από τη Λευκωσία, εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός από τη σύζυγο του στο τροχόσπιτο με το οποίο έκαναν διακοπές στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09.30 το πρωί, της Πέμπτης 16/8, λήφθηκε πληροφορία για νεκρό άτομο στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος μαζί με τη σύζυγο του έκαναν διακοπές στο τροχόσπιτο τους που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην παραλιακή περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση