ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση Πυρίλλη στους βομβιστές: «Όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γαίδαρο...»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», και στον Ανδρέα Δημητρόπουλο μίλησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου σχετικά με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε οικία που του ανήκει. Αρχικά ο κύριος Πυρίλλης είπε ότι, ο εμπρησμός στα κρεβατάκια στην περιοχή Κάππαρη ενδεχομένως να συνδέεται με την δική του υπόθεση και εξέφρασε την άποψη ότι έγινε για σκοπούς αποπροσανατολισμού των ερευνών.


Έκρηξη σε γκαράζ οικίας ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου


Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφερόμενος στα δύο περιστατικά που είχαν λίγη ώρα διαφορά είπε, «δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από το ίδιο άτομο». Κληθείς να σχολιάσει τα κίνητρα των δραστών ο κύριος Πυρίλλης είπε ότι έγινε στόχος λόγω συμφερόντων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόσφατες του δηλώσεις όπου τόνιζε ότι κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει. «Κάποιοι πίστευαν ότι έλεγα ανοησίες σήμερα υπάρχουν αποδείξει που εύχομαι να μην υπήρχαν» είπε.

Τέλος ο Δήμαρχος έστειλε το δικό του μήνυμα για τους δράστες με μία κυπριακή παροιμία λέγοντας, «Δυστυχώς οι δειλοί ενεργούν με αυτό τον τρόπο, όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάιδαρο, δέρνει το σάμα».

Ομπρέλες και κρεβάτια θαλάσσης στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι καταστράφηκαν από φωτιά

Ομπρέλες και κρεβάτια θαλάσσης που βρίσκονται σε παραλία στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι, καταστράφηκαν από φωτιά σήμερα τα ξημερώματα που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.10 σήμερα τα ξημερώματα εξερράγη πυρκαγιά σε κρεβατάκια και ομπρέλες θαλάσσης, ιδιοκτησίας του Δήμου Παραλιμνίου, στην παραλία των σκύλων στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Από τη φωτιά, η οποία ξέσπασε σε τέσσερις διαφορετικές εστίες και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου, καταστράφηκαν 20 ομπρέλες και πέραν των 50 κρεβατιών θαλάσσης.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν ο αναπληρωτής διευθυντής και μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ο υπεύθυνος και μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμοχώστου και ο επόπτης ασφαλείας.

Η αξία των ομπρελών και των κρεβατιών θαλάσσης που καταστράφηκαν από τη φωτιά δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση