ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια τροχαία σύγκρουση αποκάλυψε παρανομίες και φυσίγγια

Χειροπέδες σε δύο άτομα

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 23 και 28 χρόνων προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και τροχαίων παραβάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.45 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, 27 Οκτωβρίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού, προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε 48χρονος, με συνοδηγό 66χρονη.


Επιπλέον πτήσεις για τα Χριστούγεννα από την Cyprus Airways


Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 8.50 το πρωί σήμερα. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία. Εναντίον διερευνάται επίσης υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, αφού κατά το χρόνο που συνέβη το περιστατικό, ο 23χρονος οδηγούσε το εν λόγω αυτοκίνητο χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας ΜΟΤ και χωρίς άδεια κυκλοφορίας, αφού το Δεκέμβριο, 2017, το όχημα είχε δηλωθεί στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.


Δίκη διπλού φονικού: Οι 7 κατηγορίες του Τζιωνή και η«μη παραδοχή»


Σε έρευνα που ακολούθησε σήμερα, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, εντοπίστηκαν 26 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου και ένα πλήρες φυσίγγιο πυροβόλου όπλου τύπου φλομπέρ. Η έρευνα στο όχημα διεξήχθη στην παρουσία του 28χρονου εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Οι 23χρονος και 28χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X